Στην υγεία η ενημέρωση και η πρόληψη είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από την θεραπεία. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε και να προστατεύσουμε τους φίλους μας και όσους αγαπάμε μέσω των προσωπικών μας social profiles. Βοήθησε μας να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους διαδίδοντας τα μηνύματα που ακολουθούν.

Ήξερες ότι το εγκεφαλικό είναι η 4η αιτία θανάτου

΄Ηξερες ότι...

τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι η 4η αιτία θανάτου και ανεξάρτητα από την ηλικία τα συμπτώματα είναι ακριβώς τα ίδια. 

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι ο καρκίνος του Παγκρέατος θεωρείται «σιωπηλή» ασθένεια

Ήξερες ότι...
Ο καρκίνος του παγκρέατος θεωρείται ως «σιωπηλή» ασθένεια καθώς δεν εμφανίζει συμπτώματα στα πρώιμα στάδια και είναι η 4η συχνότερη αιτία θανάτου λόγω καρκίνου.  
Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι τo στρες επιβαρύνει τα συμπτώματα της ψωρίασης

Ήξερες ότι...

Η κοινωνική απομόνωση προκαλεί στρές και κατάθλιψη δύο σημαντικούς επιβαρυντικούς παράγοντες για τα συμπτώματα της ψωρίασης. Μην απομακρύνεσαι από τους φίλους και την οικογένειά σου. Μην αφήνεις την ψωρίαση να επηρεάζει τη ζωή και την αυτοπεποίθησή σου.

 

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι 30 λεπτά άσκησης προλαμβάνουν την οστεοπόρωση?

Ήξερες ότι...

30 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όπως ένας περίπατος, ο χορός ή ακόμη και το σκάλισμα των λουλουδιών σου βοηθάει στη θωράκιση των οστών και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι πολλά νοσήματα συνδέονται με τη διατροφή σου;

Ήξερες ότι...

Η διατροφή που ακολουθούμε είναι καθοριστική και θεωρείται προληπτικό μέσο για διάφορα προβλήματα υγείας όπως παχυσαρκία, καρδιοπάθειες, διαβήτη ακόμη και για τον καρκίνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι το 50% των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη δεν ζητούν βοήθεια από τον γιατρό τους;

Ήξερες ότι...​

το 50% των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη δεν ζητούν βοήθεια από τον γιατρό τους; Και ενώ υπάρχει θεραπεία συνεχίζουν να υποφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι το γέλιο κάνει καλό στην καρδιά και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου;

Ήξερες ότι...​
Το γέλιο απελευθερώνει κατά 80% από τον θυμό, την ένταση και την επιθετικότητα και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 70%. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, προστατεύει την καρδιά σου. 
Διαβάστε περισσότερα

H ηλικία της καρδιά σου μπορεί να είναι διαφορετική από την ηλικία σου

Ήξερες ότι...​
Έχει σημασία να ξέρεις την ηλικία της καρδιάς σου. Κάνε προληπτικό έλεγχο και εκτίμησε τον κίνδυνο που διατρέχεις. Άκου την καρδιά σου. Δεν είσαι ποτέ αρκετά νέος ή αρκετά μεγάλος για να φροντίσεις την καρδιά σου. 
Διαβάστε περισσότερα

10 λεπτά ​μυικής δραστηριότητας την ημέρα βελτιώνουν τη υγεία της καρδιάς σου

Ήξερες ότι...
Η καρδιά σου είναι μυς, που δυναμώνει και γίνεται πιο υγιής εάν υιοθετήσεις μια πιο δραστήρια και ενεργητική καθημερινότητα. Επέλεξε κάθε μέρα να κάνεις μικρές εργασίες που και χρήσιμες είναι και γυμνάζουν τους μύες και την καρδιά σου. 
Διαβάστε περισσότερα

Τώρα που το κρύο ξεκινάει να μην ξεχνάς να ελέγχεις την αρτηριακή σου πίεση.

Ήξερες ότι...​
Όταν η θερμοκρασία ​πέφτει και η αρτηριακή σ​ου πίεση παραμένει ​υψηλή αυξάνεται ο κίνδυνος για καρδιακό επεισόδιο​; Η εναλλαγή των εποχών είναι όμορφο πράγμα αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες του φθινοπώρου και των επομένων μηνών μπορεί να επηρεάσουν την πίεση σου.
Διαβάστε περισσότερα


connect

get updates