Δωρεάν Προληπτικός Παιδιατρικός Έλεγχος 24-28 Απριλίου


Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τo Metropolitan Hospital θέλοντας να τονίσει την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρει ένα δωρεάν προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο. Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος ισχύει από 24-28 Απριλίου για τα 10 πρώτα μέλη της κοινότητας Metropolitan Connect που θα κλείσουν ραντεβού μέσω της διαδικτυακής κοινότητας και περιλαμβάνει δωρεάν γενική αίματος και κλινική εξέταση.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να κλείσουμε το ραντεβού σας. Τα ραντεβού, αναλόγως της διαθεσιμότητας θα ορισθούν στο χρονικό διάστημα από 24 έως 28 Απριλίου 2017. 


Check_Appointment.png


Υγεία του Παιδιού

Η πρόληψη είναι η βάση για την καλή υγεία. Η συστηματική συνεργασία με εξειδικευμένους γιατρούς και ο ολοκληρωμένος και αξιόπιστος διαγνωστικός έλεγχος αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τον έλεγχο της υγείας των παιδιών.

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας του παιδιού μας από τον παιδίατρο είναι πιο σημαντικός από οποιαδήποτε θεραπεία και στα παιδιά αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο. Ο παιδίατρος θα ανασκοπήσει το ιστορικό του παιδιού, θα εξετάσει το παιδί και θα συμπληρώσει προσεκτικά το ατομικό δελτίο υγείας του. Η συνεργασία με το γιατρό, η ενημέρωση για το επίπεδο υγείας και για τις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού είναι μεγάλης σπουδαιότητας και δεν πρέπει να παραλείπεται.


Inform_Friends_Check.png


Γίνε μέλος της Κοινότητας Metropolitan Hospital Connect

Showing 1 reaction

Please check your e-mail for a link to activate your account.

connect

get updates