Τα μέλη της Κοινότητας Metropolitan Connect


Στην Κοινότητα μας πιστεύουμε ότι ο ενημερωμένος και υπεύθυνα εκπαιδευμένος πολίτης μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τόσο ζητήματα πρόληψης υγείας όσο και υπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις.   

Αποστολή της Κοινότητας Metropolitan Connect είναι η συνεχής ενημέρωση, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση όλων μας σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της βελτίωσης της υγείας μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυναμική διαδικτυακή κοινότητα που θα διευκολύνει όχι μόνο στην άμεση επικοινωνία ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και στους πολίτες αλλά και ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας ή έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς για την υγεία τους.

Πιστεύουμε ότι η ταχύτερη διάδοση και εφαρμογή των επιστημονικών δεδομένων που προκύπτουν από την ιατρική έρευνα βελτιώνει ουσιαστικά την ποιότητα της υγείας και συχνά προλαμβάνει καταστάσεις που ενδεχομένως θα μας προβληματίσουν στο μέλλον.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ενημερωμένος ασθενής που έχει βιώσει μια κατάσταση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά κάποιον που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα μοιραζόμενος τις εμπειρίες του, πρακτικές συμβουλές από την καθημερινότητα του αλλά και προσφέροντας συναισθηματική υποστήριξη όπου αυτό είναι αναγκαίο και χρήσιμο. 

Γίνε μέλος της κοινότητας μας. Ξεκίνα την εγγραφή σου ως ΜΕΛΟΣ εδώ


Τα ενεργά μέλη της κοινότητας μας, τα οποία συνεισφέρουν στην αποστολή μας, βοηθούν στην διασπορά των μηνυμάτων μέσω των προσωπικών τους λογαρισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητοποιούν τους φίλους και τους συναδέλφους τους να έρθουν στην κοινότητα μας, και συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της θεωρούνται οι Champions της Κοινότητας μας και απολαμβάνουν ειδικά προνόμια. 

Μάθε για τα προνόμια και ξεκίνα την εγγραφή σου ως CHAMPION εδώ


Τα μέλη μας που λόγω της επαγγελματικής τους απασχόλησης έχουν την δυνατότητα να απευθυνθούν σε μεγαλύτερα κοινά και να οργανώσουν δράσεις υποστηριζόμενοι από την Κοινότητα Metropolitan Connect, μπορούν να γίνουν Ambassadors

Μάθε για τους Ambassadors και ξεκίνα την εγγραφή σου ως AMBASSADOR εδώ


connect

get updates