ΠΑΙΔΙ & ΥΓΕΙΑ

Αυτό το Forum είναι για όσους ενδιαφέρονται για ζητήματα υγείας που άπτονται στο παιδί και Υγεία.

Μέσα από αυτή την ενότητα θα έχετε πρόσβαση σε ενδιαφέροντα άρθρα από την παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία αλλά και από καταξιωμένους Έλληνες ιατρούς.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με άλλους που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με εσάς. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια προσωπική σας εμπειρία που πιστεύεται ότι θα είναι χρήσιμη στα άλλα μέλη της κοινότητας.


Τα πρωτάκια στο σχολείο

Η μετάβαση των νηπίων από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο αποτελεί σημαντικό σταθμό στην εξέλιξη της προσωπικότητας των παιδιών. Για τον λόγο αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ομαλή έκβαση της πορείας αυτής.

Read more

Η Δυσκοιλιότητα στα παιδιά (Άρθρο)

Έχει συμβεί να βγει το παιδί σας από την τουαλέτα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας σας: "Μαμά, πονάω όταν πάω στην τουαλέτα"; μία πολύ πιθανή αιτία μπορεί να είναι η δυσκοιλιότητα, ένα πολύ συνηθισμένο παιδικό πρόβλημα.

Read more

Η Διατροφή στις παιδικές Ιώσεις (Άρθρο)

Σε γενικά πλαίσια, μία διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, παράλληλα με την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής όπως το πλύσιμο χεριών, θα θωρακίσουν τον οργανισμό ενός παιδιού ενάντια σε κάθε είδους ίωση.

Read more

Προληπτικός Ιατρικός έλεγχος στα παιδιά (Άρθρο)

Η καλή αρχή στο σχολείο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά, την αυτοπεποίθηση και τις επιδόσεις των παιδιών, γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία να γίνει σωστά.

Read more

Εφηβική σκολίωση (Άρθρο)

Χειρουργείο εφηβικής σκολίωσης με χειρουργική πλοήγηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια χάρη στη διεγχειρητική πλοήγηση, ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα κρίθηκε ως άριστο από την ίδια την ασθενή αλλά και την ιατρική ομάδα.

Read more


connect

get updates