Συχνές Ερωτήσεις


Με ποιο τρόπο μπορώ να γίνω μέλος;

A:

Για να γίνεις μέλος της Κοινότητας Metropolitan Connect πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής (Γίνε Μέλος) και να την υποβάλλεις ηλεκτρονικά αφού πρώτα επιλέξεις ένα ή περισσότερα από τα Groups που σε ενδιαφέρουν. 

Πρέπει να πληρώσω κάποιο ποσό για την εγγραφή μου ως μέλος;

A:

Όχι, δεν υπάρχει χρηματική συμμετοχή για την εγγραφή σας ως μέλος στην Κοινότητα Metropolitan Connect. 

Μπορώ να κάνω εγγραφή ως μέλος ανεξάρτητα από την ηλικία μου;

A:

Τα μέλη της Κοινότητας Metropolitan Connect θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών. 

Μπορώ να προσκαλέσω τους διαδικτυακούς φίλους μου στην κοινότητα;

A:

Βεβαίως και μπορείτε.  Κάνοντας like σε μια από τις σελίδες του Metropolitan Connect κοινοποιείται στη σελίδα σας στο facebook και μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας να γίνουν μέλη της Κοινότητας.   

Μπορώ να είμαι εγγεγραμμένο μέλος του Metropolitan Connect χωρίς να διαθέτω προσωπική σελίδα/προφίλ;

A:

Βεβαίως. Μπορείτε να είστε μέλος της Κοινότητας Metropolitan Hospital Connect  χωρίς να διαθέτετε υποχρεωτικά προσωπικό προφίλ στο διαδίκτυο.

Ποιος είναι ο σκοπός και οι στόχοι της διαδικτυακής κοινότητας κοινότητας;

A:

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυναμική διαδικτυακή κοινότητα που θα διευκολύνει όχι μόνο στην άμεση επικοινωνία ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και στους πολίτες αλλά και ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας ή έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς για την υγεία τους.

Τι κερδίζω ως μέλος;

A:

Τα μέλη της Κοινότητας Metropolitan Connect εκτός από την άμεση ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της υγείας έχουν πρόσβαση σε όλες τις προσφορές που ανακοινώνονται από το Metropolitan Hospital.  Ανάλογα με την κατηγορία των μελών και τη συγκέντρωση social capital τα μέλη έχουν εκπτώσεις σε υπηρεσίες του Μetropolotan Hospital και δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα Επιβράβευσης του Metropolitan Hospital. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σχετική σελίδα της Κοινότητας για τα Μέλη.

Μπορώ να είμαι μέλος σε οποιαδήποτε άλλη κοινότητα εκτός του Metropolitan Connect;

A:

Βεβαίως, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη συμμετοχή σας σε άλλες διαδικτυακές κοινότητες. 

Έχω δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων και των διαλόγων με τα υπόλοιπα μέλη;

A:

Ως μέλη της Κοινότητας Metropolitan Connect έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε συζητήσεις για διάφορα θέματα υγείας με άλλους που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με εσάς. Κάθε μέλος μπορεί να σχολιάσει άρθρα και σχόλια άλλων μελών, να δημοσιεύσει προσωπικές ιστορίες και εμπειρίες που πιστεύει ότι θα είναι χρήσιμες στα άλλα μέλη της Κοινότητας ακολουθώντας πάντα αυστηρά τις οδηγίες και τους κανόνες που βρίσκονται στην αρχική της σελίδα.

Μπορώ να διαβάζω συζητήσεις μελών χωρίς να είμαι μέλος;

A:

Βεβαίως μπορείτε να διαβάζετε τις συζητήσεις των μελών της Κοινότητας Metropolitan Connect  χωρίς να είστε ο/η ίδιος/ίδια μέλος της. Δεν μπορείτε όμως να δημοσιεύσετε στην Κοινότητα δικά σας ζητήματα, ανησυχίες ή προσωπικές εμπειρίες και δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε συζητήσεις και σχολιασμούς μεταξύ των μελών χωρίς να έχετε εγγραφεί.

Μπορώ να διαβάζω άρθρα του site χωρίς να είμαι μέλος;

A:

Μπορείτε να διαβάσετε άρθρα χωρίς να είστε μέλος της Κοινότητας Metropolitan Connect δεν μπορείτε όμως να τα σχολιάσετε και να τα μοιραστείτε με φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορώ να έχω επικοινωνία με τους Ιατρούς μέσω της κοινότητας όταν είμαι μέλος;

A:

Οι γιατροί της Κοινότητας Metropolitan Connect προσφέρουν την επιστημονική τους γνώση προκειμένου τα μέλη μας να είναι ενημερωμένα και ευαισθητοποιημένα για ζητήματα Υγείας που τα αφορούν. Οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή διάγνωση δεν επιτρέπεται να δοθεί μέσω της Κοινότητας και στα μέλη της Κοινότητας συνιστούμε να συμβουλεύονται για τέτοια θέματα τον θεράποντα ιατρό τους.  Επιπλέον, οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας για παροχή διάγνωσης ή ιατρικής καθοδήγησης μέσω της πλατφόρμας απαγορεύεται και ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα διαγραφής της συγκεκριμένης επικοινωνίας ή ακόμα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του μέλους και διαγραφής του μέλους. 

Μπορώ να διαγραφώ από μέλος της κοινότητας αν το επιθυμώ;

A:

Εάν κάποιο μέλος επιθυμεί να διαγραφεί από την Κοινότητα Metropolitan Connect θα πρέπει να συμπληρώσει και να αποστείλει την παρακάτω φόρμα.  Πατήστε εδώ.


connect

get updates