ΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Αύγουστος πάντα φέρνει μαζί του και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Για αυτό δεν θέλεις να στερείσαι την δυνατότητα να βγαίνεις έξω και να φορά το αγαπημένο σου σορτς ή φούστα. Δυστυχώς η ανασφάλεια είναι πολύ συχνή σε όσους πάσχουν από ψωρίαση. Μίλησε με τον γιατρό σου για το πως μπορείς καλύτερα να διαχειριστείς το πρόβλημα της ψωρίασης αυτό το καλοκαίρι.

Read more

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ

Αυτό το καλοκαίρι τα καλύτερα αξεσουάρ που πάντα πρέπει να έχεις είναι αντηλιακό, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου για την μέγιστη προστασία από τον ήλιο. Ξέρουμε ότι το να αποκτήσεις ένα τέλειο μαύρισμα είναι στις προτεραιότητες σου αυτό το καλοκαίρι αλλά βεβαιώσου ότι φροντίζεις το δέρμα σου όσο καλύτερα μπορείς και ότι προστατεύεις τον εαυτό σου από τον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος.

Στείλε το μήνυμα στους φίλους σου και βοήθησε να περιορίσουμε την εμφάνιση του καρκίνου του δέρματος

Read more

ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ;

Τα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα τα ράφια στα φαρμακεία και τα supermarket έχουν ήδη γεμίσει με όλους τους τύπους των αντηλιακών. Πως όμως διαλέγεις το σωστό;  Παρά το ότι πολλοί πιστεύουν το αντίθετο, το θέμα δεν είναι ο δείκτης SPF. Το κύριο είναι να διαλέξεις ένα αντηλιακό “ευρέως φάσματος” που σημαίνει ότι σε προστατεύει τόσο από τις UVA όσο και από τις UVB ακτινοβολίες.  

 

Read more


connect

get updates