Στην υγεία η ενημέρωση και η πρόληψη είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από την θεραπεία. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε και να προστατεύσουμε τους φίλους μας και όσους αγαπάμε μέσω των προσωπικών μας social profiles. Βοήθησε μας να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους διαδίδοντας τα μηνύματα που ακολουθούν.

Ήξερες ότι πολλά νοσήματα συνδέονται με τη διατροφή σου?

Ήξερες ότι...

Η διατροφή που ακολουθούμε είναι καθοριστική και θεωρείται προληπτικό μέσο για διάφορα προβλήματα υγείας όπως παχυσαρκία, καρδιοπάθειες, διαβήτη ακόμη και για τον καρκίνο. 

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι το 50% των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη δεν ζητούν βοήθεια από τον γιατρό τους;

Ήξερες ότι...​

το 50% των ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη δεν ζητούν βοήθεια από τον γιατρό τους; Και ενώ υπάρχει θεραπεία συνεχίζουν να υποφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

Ήξερες ότι το γέλιο κάνει καλό στην καρδιά και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου;

Ήξερες ότι...​
Το γέλιο απελευθερώνει κατά 80% από τον θυμό, την ένταση και την επιθετικότητα και μειώνει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 70%. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, προστατεύει την καρδιά σου. 
Διαβάστε περισσότερα

H ηλικία της καρδιά σου μπορεί να είναι διαφορετική από την ηλικία σου

Ήξερες ότι...​
Έχει σημασία να ξέρεις την ηλικία της καρδιάς σου. Κάνε προληπτικό έλεγχο και εκτίμησε τον κίνδυνο που διατρέχεις. Άκου την καρδιά σου. Δεν είσαι ποτέ αρκετά νέος ή αρκετά μεγάλος για να φροντίσεις την καρδιά σου. 
Διαβάστε περισσότερα

10 λεπτά ​μυικής δραστηριότητας την ημέρα βελτιώνουν τη υγεία της καρδιάς σου

Ήξερες ότι...
Η καρδιά σου είναι μυς, που δυναμώνει και γίνεται πιο υγιής εάν υιοθετήσεις μια πιο δραστήρια και ενεργητική καθημερινότητα. Επέλεξε κάθε μέρα να κάνεις μικρές εργασίες που και χρήσιμες είναι και γυμνάζουν τους μύες και την καρδιά σου. 
Διαβάστε περισσότερα

Τώρα που το κρύο ξεκινάει να μην ξεχνάς να ελέγχεις την αρτηριακή σου πίεση.

Ήξερες ότι...​
Όταν η θερμοκρασία ​πέφτει και η αρτηριακή σ​ου πίεση παραμένει ​υψηλή αυξάνεται ο κίνδυνος για καρδιακό επεισόδιο​; Η εναλλαγή των εποχών είναι όμορφο πράγμα αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες του φθινοπώρου και των επομένων μηνών μπορεί να επηρεάσουν την πίεση σου.
Διαβάστε περισσότερα

Δώσε στην ψωρίαση άδεια αυτό το καλοκαίρι

Ο Αύγουστος πάντα φέρνει μαζί του και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Για αυτό δεν θέλεις να στερείσαι την δυνατότητα να βγαίνεις έξω και να φορά το αγαπημένο σου σορτς ή φούστα. Δυστυχώς η ανασφάλεια είναι πολύ συχνή σε όσους πάσχουν από ψωρίαση. Μίλησε με τον γιατρό σου για το πως μπορείς καλύτερα να διαχειριστείς το πρόβλημα της ψωρίασης αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Η προστασία από τον καρκίνο του δέρματος τώρα έχει στυλ

Αυτό το καλοκαίρι τα καλύτερα αξεσουάρ που πάντα πρέπει να έχεις είναι αντηλιακό, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου για την μέγιστη προστασία από τον ήλιο. Ξέρουμε ότι το να αποκτήσεις ένα τέλειο μαύρισμα είναι στις προτεραιότητες σου αυτό το καλοκαίρι αλλά βεβαιώσου ότι φροντίζεις το δέρμα σου όσο καλύτερα μπορείς και ότι προστατεύεις τον εαυτό σου από τον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος.

Στείλε το μήνυμα στους φίλους σου και βοήθησε να περιορίσουμε την εμφάνιση του καρκίνου του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Θέλεις να απολαμβάνεις τον ήλιο και να προστατεύεις το δέρμα σου;

Τα μπάνια έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα τα ράφια στα φαρμακεία και τα supermarket έχουν ήδη γεμίσει με όλους τους τύπους των αντηλιακών. Πως όμως διαλέγεις το σωστό;  Παρά το ότι πολλοί πιστεύουν το αντίθετο, το θέμα δεν είναι ο δείκτης SPF. Το κύριο είναι να διαλέξεις ένα αντηλιακό “ευρέως φάσματος” που σημαίνει ότι σε προστατεύει τόσο από τις UVA όσο και από τις UVB ακτινοβολίες.  

 

Διαβάστε περισσότερα


connect

get updates