ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜAΤΟΣ

Αυτό το Forum είναι για όσους ενδιαφέρονται για ζητήματα υγείας που άπτονται του Πεπτικού Συστήματος. Επιλέγοντας την ενότητα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ θα έχετε πρόσβαση σε ενδιαφέροντα άρθρα από την παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία αλλά και από καταξιωμένους 'Eλληνες ιατρούς. Επιλέγοντας την ενότητα ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με άλλους που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με εσάς. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια προσωπική σας εμπειρία που πιστεύεται ότι θα είναι χρήσιμη στα άλλα μέλη της κοινότητας.

Subpage_Library.jpg Subpage_Discussions.png


Ο καρκίνος του παχέος εντέρου προσβάλλει σχεδόν 6 στους 100 ανθρώπους κάθε χρόνο  Η καλύτερη προστασία και πρόληψη είναι η εξέταση της κολονοσκόπησης στην ηλικία των 50.  Μπορεί κάποιος ωστόσο να μειώσει τους παράγοντες κινδύνου εάν κατά τη διάρκεια της ζωής του ακολουθεί γενικότερα έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης, τρέφεται υγιεινά χρησιμοποιώντας καλά λιπαρά και φυτικές ίνες και ασκείται συστηματικά.


Ο πυρετός, η ναυτία, τα ρίγη, η διάρροια και οι γενικευμένοι πόνοι που συνοδεύουν τη γαστρεντερίτιδα είναι συμπτώματα εξαιρετικά ενοχλητικά. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να καταπραΰνετε ταχύτερα τις ενοχλήσεις.Γίνε μέλος της Κοινότητας Metropolitan Hospital Connect

connect

get updates