Τα πρωτάκια στο σχολείο

blog-children_at_school_shutterstock_298453535.jpg

Η μετάβαση των νηπίων από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο αποτελεί σημαντικό σταθμό στην εξέλιξη της προσωπικότητας των παιδιών. Για τον λόγο αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ομαλή έκβαση της πορείας αυτής

Read more

Η Δυσκοιλιότητα στα παιδιά

blog-Constipation_shutterstock_403942930.jpg

Έχει συμβεί να βγει το παιδί σας από την τουαλέτα με δάκρυα στα μάτια , λέγοντας σας: 'Μαμά, πονάω όταν πάω στην τουαλέτα'; μία πολύ πιθανή αιτία μπορεί να είναι η δυσκοιλιότητα, ένα πολύ συνηθισμένο παιδικό πρόβλημα.

Read more

Η Διατροφή στις παιδικές Ιώσεις

child-sick-660.jpgΣε γενικά πλαίσια, μία διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, παράλληλα με την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής όπως το πλύσιμο χεριών, θα θωρακίσουν τον οργανισμό ενός παιδιού ενάντια σε κάθε είδους ίωση.

Read more

Προληπτικός Ιατρικός έλεγχος στα παιδιά

child_medexams_660.jpgκαλή αρχή στο σχολείο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συμπεριφορά, την αυτοπεποίθηση και τις επιδόσεις των παιδιών, γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία να γίνει σωστά. 

Read more

Εφηβική σκολίωση

blog-child___scoliosis_229346449.jpg
Χειρουργείο εφηβικής σκολίωσης με χειρουργική πλοήγηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια χάρη στη διεγχειρητική πλοήγηση, ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα κρίθηκε ως άριστο από την ίδια την ασθενή αλλά και την ιατρική ομάδα.

Read more


connect

get updates