ΚΑΡΔΙΑ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ

Αυτό το Forum είναι για όσους ενδιαφέρονται για ζητήματα υγείας που άπτονται της Υγείας της Καρδιάς και του κυκλοφοριακού. Επιλέγοντας την ενότητα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ θα έχετε πρόσβαση σε ενδιαφέροντα άρθρα από την παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία αλλά και από καταξιωμένους Έλληνες ιατρούς. Επιλέγοντας την ενότητα ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με άλλους που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με εσάς. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια προσωπική σας εμπειρία που πιστεύεται ότι θα είναι χρήσιμη στα άλλα μέλη της κοινότητας στην ενότητα ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ.

Subpage_Library.jpg Subpage_Discussions.png 

  


Δείτε τον Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής Γεώργιο Καραβόλια να απαντάει σε ποιούς ασθενείς μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος της Διαδερμικής Αντικατάστασης Αορτικής Βαλβίδας.


Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Γεώργιος Καραβόλιας εξηγεί εάν υπάρχουν πιθανές επιπλοκές για τους ασθενείς που προχωρούν στην αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας με τη διαδερμική μέθοδο.


Ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Γεώργιος Καραβόλιας μιλάει για τη μέθοδο της Διαδερμικής Αντικατάστασης Αορτικής Βαλβίδας (TAVI).


Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής εξηγεί τι είναι η Διαδερμική αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας.


 Δείτε την απάντηση του Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής Γεώργιου Καραβόλια.Γίνε μέλος της Κοινότητας Metropolitan Hospital Connect

connect

get updates