Οφθαλμος και Οραση

Αυτό το Forum είναι για όσους ενδιαφέρονται για ζητήματα υγείας που άπτονται στην Υγεία των ματιών. Επιλέγοντας την ενότητα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ θα έχετε πρόσβαση σε ενδιαφέροντα άρθρα από την παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία αλλά και από καταξιωμένους Έλληνες ιατρούς. Επιλέγοντας την ενότητα ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με άλλους που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες με εσάς. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια προσωπική σας εμπειρία που πιστεύεται ότι θα είναι χρήσιμη στα άλλα μέλη της κοινότητας.

Subpage_Library.jpgSubpage_Discussions.png


Eyes_623509742.jpgΟ Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής και Μονάδας Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής Παντελής Α. Παπαδόπουλος, μας μιλά για τις διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις των οφθλαμών.


Eyes_649587727.jpgΟ Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής και Μονάδας Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής Παντελής Α. Παπαδόπουλος, μας μιλά για την αντιμετώπιση της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας.


Eyes_559751722.jpgΟ Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής και Μονάδας Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής Παντελής Α. Παπαδόπουλος, μας εξηγεί τις διαφορές μεταξύ της ξηράς και της υγρής μορφής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και πως αντιμετωπίζονται. 


Eyes_328094417.jpg

Ο Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής και Μονάδας Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής Παντελής Α. Παπαδόπουλος, μας μιλά για τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια. 


Eyes_328094417.jpgΟ Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής και Μονάδας Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής Παντελής Α. Παπαδόπουλος, μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για τα συμπτώματα της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.Γίνε μέλος της Κοινότητας Metropolitan Hospital Connect

connect

get updates