Επανάσταση στη θεραπεία της κήλης χωρίς σημάδια και ουλές

blog-hernia__167475845.jpg

Περισσότερες από 20.000.000 επεμβάσεις αποκατάστασης κηλών γίνονται σε ετήσια βάση παγκοσμίως, αποτελώντας έτσι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, την πιο συχνή χειρουργική επέμβαση στον κόσμο. 

Read more

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον καρκίνο του προστάτη

blog-prostate_cancer_301747631.jpg

Στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη βοηθά η μεσογειακή δίαιτα και η διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φρούτα και λαχανικά. Αντίθετα, ο κίνδυνος για πρόσληψη από τη νόσο εξαρτάται κατά πολύ από τη γεωγραφική περιοχή, την ηλικία και την επαγγελματική έκθεση σε βαρέα μέταλλα. Μεγάλη σημασία έχει φυσικά και η ενδεχόμενη γενετική προδιάθεση του ατόμου.

Read more

5 Έλεγχοι που κάθε άντρας πρέπει να κάνει για την Υγεία του

blog-_Control_Health___286865699.jpg

Ενδεχομένως αποτελεί ανδρικό προνόμιο η φοβία για τους γιατρούς καθώς σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στο περιβάλλον σας, άνδρες να αποφεύγουν την επίσκεψη στο γιατρό με κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία. Δείτε ωστόσο, με ποιους αυτό-ελέγχους μπορεί κάθε άνδρας να τσεκάρει την κατάσταση της υγείας του.

Read more

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Προστατίτιδα

blog-_prostatitis__181677458.jpg

Η προστατίτιδα ή το λεγόμενο σύνδρομο της προστατίτιδας είναι ένα σύνολο από νοσολογικές οντότητες που παρουσιάζουν ορισμένοι άνδρες εμφανίζοντας κοινά ουρολογικά, περιγεννητικά και περιπρωκτικά συμπτώματα αλλά διαφορετικούς αιτιολογικούς παράγοντες, διαφορετικά εργαστηριακά ευρήματα και που απαιτούν τελείως διαφορετική θεραπευτική αντιμετώπιση. 

Read more


connect

get updates